Despre noi

Valorile companiei

În investiţii imobiliare este foarte important să ai alături partenerul ideal, credem în relații de lungă durată și ne bazăm pe cei alături de care ne desfășurăm activitatea.

Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de Grand Concept Imobiliare si de aceea ne pasă de clienții noștri, motiv pentru care abordăm domeniul imobiliar într-un mod diferit.

Orientare către client

Reusim prin incredere, inovatie, respect si loialitate fata de client.

Oferim consiliere atât în vânzarea cât și în cumpărarea unui imobil, promovăm la cele mai profesionale standarde oferta dumneavoastra, asigurăm o colaborare apropiata  cu birouri de cadastru, intabulari, notariate și toate celelalte instituții necesare unei tranzactii reusite.

Motive pentru a-ti cumpara o casa sau a o vinde prin intermediul unei agentii imobiliare

Ai o casa de vanzare si te intrebi daca ar trebui sa te ocupi tu singur de asta sau daca ar trebui sa colaborezi cu o agentie imobiliara? Cu o piata imobiliara atat de dezvoltata, sa-ti vinzi proprietatea tu singur, ar putea fi mai dificil decat ti-ai putea imagina.

Mulți oameni cred că-si pot vinde casa sau cumpăra una noua  pe cont propriu. Fie ca vinzi o casa, sau doresti sa achizitionezi una, cu ajutorul unei agentii vei lua cea mai buna alegere pe care o poti face pentru a reusi cu success!

Experienta

Un agent imobiliar iti ofera oportunitatea sa faci o alegere potrivita datorita experientei sale. O agentie imobiliara de succes va ști mereu toate ofertele de pe piata locala si te va indruma spre alegerea perfecta.

Agentia stie care sunt cele mai bune oferte de cumparare si de vanzare pentru fiecare zona in parte. Cu ajutorul agentilor imobiliari si a experientei lor puteti obtine cele mai bune oferte pentru noua casa sau veti obtine cea mai buna suma pentru proprietatea pe care o vindeti. Agentii imobiliari, sunt negociatori experti si au si experienta de lucru cu bancile precum si cu celelalte institutii necesare pentru o tranzactie de succes.

Economisirea timpului

Agentia va lucra pentru tine. Se va ocupa indeaproape de cerintele tale si va avea solutia perfecta in gasirea unei case pe masura.

Agentia va stabili vizionarile imobilelor in functie de client si vor fi vizate doar acele imobile care sunt potrivite cerintelor.

Agentul imobiliar cunoaste foarte bine zona pe care o are si astfel cunoaste si ofertele din zona respectiva.  Astfel puteti  economisi timp. Singur nu veti sti oferta si veti  petrece probabil o multime de timp in cautarea caselor care nu sunt potrivite pentru dumneavoastra.

Daca sunteti vanzator, agentia va promova casa si va face tot ceea ce trebuie pentru a gasi comparatorul adecvat. Se va ocupa de vizionarea acesteia astfel incat sa nu va deranjeze programul dumneavoastra.

Expertiza juridica

Exista atat de multe detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere si anume-actele necesare vanzarii sau cumpararii unui imobil difera de la caz la caz si in functie de starea acestuia.

Agentii imobiliari cunosc legile si procedurile legale de pe piata imobiliara locala. Veti fi bine reprezentat  la negociere si interesul dvs. va fi intotdeauna preocuparea lor majora.

Sunt atat de multe greseli care se pot face atunci cand nu esti in cunostiinta de cauza, de aceea profesionistii imobiliari vor ajuta sa va protejati drepturile legale.

Fie ca doriti sa cumparati sau sa vindeti, sa colaborati cu agentiile imobiliare este foarte recomandat!